Trailer: Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer

Een nieuwe podcast door SCHIK, bekend van 'Bob' Luister hier de trailer van ‘Laura H. - de podcast’ en abonneer je via Apple of Spotify. Op 29 november verschijnt de eerste echt aflevering.

In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit ‘Sweet Lake City’. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis. Terug naar Zoetermeer.

Dit opmerkelijke verhaal wordt nu verteld in een boek door Thomas Rueb én een podcast door audiocollectief SCHIK, bekend van ‘Bob’.

Waar het boek je meeneemt in alle twists and turns, focust de podcast op de meest absurde elementen uit Laura’s verhaal. Deze komen meeslepend tot leven in vier afleveringen, waarin Laura zelf uitgebreid te horen is.